ΕΣΠΑ
Πολιζωίδης Τμήματα 1

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας Polizoidis Advertising Constructions εμπεριέχει όλες τις ειδικότητες σχεδιασμού που μπορεί να απαιτεί ένα project.

Πιο συγκεκριμένα απαρτίζεται από αρχιτέκτονες μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, …περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων αλλά και το έμπειρο προσωπικό που εργάζεται σ’ αυτό διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα εκτύπωσης είτε σε εύκαμπτα είτε σε άκαμπτα υλικά. Παράλληλα, το τμήμα είναι υπεύθυνο για τις πλαστικοποιήσεις.

ektyposeon
kopis

ΤΜΗΜΑ ΧΑΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΩΝ

Το τμήμα χαράξεων και κοπών έχει τη δυνατότητα να κατεργάζεται, να μορφοποιεί, να κόβει και να σκαλίζει διάφορα ξύλα, μέταλλα και ακριλικά υλικά.

Οι χειριστές των μηχανημάτων έχουν υπόβαθρο σπουδών το βιομηχανικό σχέδιο και …περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Το τμήμα εξειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή ξύλινων κατασκευών. Απαρτίζεται από καταρτισμένο προσωπικό ικανό να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει διαφορετικά είδη ξυλείας.

Τμήμα Ξύλινων Κατασκευών
metallikes kataskeues

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Το τμήμα απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες ικανούς να επεξεργάζονται, να διαμορφώνουν και να συγκολλούν διάφορα μέταλλα ολοκληρώνοντας με ακρίβεια κάθε κατασκευή.

ΤΜΗΜΑ ΒΑΦΕΙΟΥ

Με έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο και έμπειρο προσωπικό ικανό να αναλάβει με αποτελεσματικότητα κάθε δύσκολο έργο, το τμήμα βαφείου μας συντελεί στην ολοκλήρωση των project που αναλαμβάνουμε.

βαφειο

ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

Το τμήμα εξειδικεύεται στην εφαρμογή αυτοκόλλητων σε οχήματα, κατασκευές, τοιχοποιία και αναλαμβάνει το τελευταίο και εξίσου σημαντικό σκέλος του έργου, το τελικό μοντάρισμα και την τοποθέτηση.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο