Σχετκά με εμάς english

Η Polizoidis Advertising and Interior Constructions είναι μια ειδικευμένη εταιρεία στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών για επιχειρήσεις.

   Ιδρύθηκε το 2008 από  τον Αναστάσιο Πολυζωίδη στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου και ως κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης είχε τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, τη φιλοτέχνηση επαγγελματικών οχημάτων καθώς και τις εκτυπώσεις σε άκαμπτες επιφάνειες.

   Το 2012 η εταιρεία διεύρυνε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στο κομμάτι των κατασκευών. Εξοπλίζοντας τον χώρο της από θέμα μηχανημάτων αλλά και τη δυναμική της από άποψη προσωπικού, ξεκίνησε να δημιουργεί tailor made stands, επιγραφές, πυλώνες καθώς και οποιαδήποτε μορφή ειδικής κατασκευής.

   Το 2014 η εταιρεία αναλαβαίνει ως αποκλειστικός συνεργάτης της ΔΕΘ Helexpo, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του υποκαταστήματος Polizoidis Shop στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ. Από εκεί παρέχει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των εκθέσεων, των events και των συνεδρίων που οργανώνονται ανά διαστήματα, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνει στη γκάμα των παροχών της το διαφημιστικό δώρο και το επαγγελματικό – διαφημιστικό ρούχο.

                                                                                           

 

Έκτοτε, κερδίζοντας όλο και παραπάνω αγοραστικό έδαφος, το 2017 κάνει το βήμα να μεταφερθεί στης νέες της εγκαταστάσεις 2.000m2, στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής Σίνδου.  Τα γραφεία των νέων εγκαταστάσεων αποτελούν παράδειγμα σύγχρονου design και υψηλής αισθητικής, ενώ η παραγωγή της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα τμήματα εργαλειομηχανών κατεργασίας, τμήμα επεξεργασίας ξύλων, μετάλλων, βαφείο, τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων και τέλος, τμήμα τοποθετήσεων – εφαρμογών. Συνολικά, αριθμεί 45 άτομα προσωπικό.

   Σήμερα, η εταιρεία έχει καταφέρει το να πρωταγωνιστεί στην αγορά με συνεχή εξέλιξη και εξειδίκευση, με κύριο στόχο το να προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο δημιουργικό πακέτο υψηλής αισθητικής αλλά και ποιότητας.

Έχοντας στελεχώσει το σχεδιαστικό της τμήμα με όλους τους απαιτούμενους τομείς όπως αρχιτεκτονική, μηχανολογία, βιομηχανικό σχεδιασμό, διακόσμηση και γραφιστική είναι ικανή να φέρει εις πέρας το κάθε έργο από την αρχική σύλληψη της ιδέας, μέχρι την τελική του κατασκευή και υλοποίηση. Αναλαμβάνει έργα ποικίλας μορφής, όπως σχεδιασμός και κατασκευή καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών περιπτέρων, επίπλων, stand προβολής, επιγραφών, εκτυπώσεων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, επιγραφών για οχήματα και άλλα.

   Εξελίσσοντας το μηχανολογικό εξοπλισμό και τις παραγωγικές της δυνατότητες, η εταιρεία παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο, ολοκληρώνοντας βαρυσήμαντα projects κατασκευών και εκτυπώσεων σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

    Στα μέσα του 2020 το ιδρύει το νέο υποκατάστημά της 1.000m2 στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Σπάτων 199 – Παλλήνη. Από εκεί, σε συνδυασμό με ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών, αναλαμβάνει projects σε όλη την Ελλάδα.

polizoidis