.

Η εταιρία μας

 
 

Η Polizoidis Advertising and Interior Constructions είναι μια ειδικευμένη εταιρεία στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών για επιχειρήσεις.

Ιδρύθηκε το 2008 από τον Αναστάσιο Πολυζωίδη στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου και ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας είχε τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, τη φιλοτέχνηση επαγγελματικών οχημάτων καθώς και τις εκτυπώσεις σε άκαμπτες επιφάνειες.

Το 2010 η εταιρεία αναλαβαίνει ως αποκλειστικός συνεργάτης της ΔΕΘ Helexpo, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του υποκαταστήματος Polizoidis Shop στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντός ΔΕΘ. Από εκεί  διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της στο επαγγελματικό – διαφημιστικό ρούχο, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί πιο άμεσα τις ανάγκες των εκθέσεων, των events και των συνεδρίων.

Το 2011 η εταιρεία διεύρυνε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στο κομμάτι των κατασκευών. Εξοπλίζοντας τον χώρο με μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και έμψυχο δυναμικό, ξεκίνησε να δημιουργεί tailor made stands, επιγραφές, πυλώνες καθώς και οποιαδήποτε μορφή ειδικής κατασκευής.

Έκτοτε, κερδίζοντας όλο και παραπάνω αγοραστικό έδαφος, φτάνοντας στο 2017 κάνει το βήμα να μεταφερθεί στις νέες της εγκαταστάσεις 2.000m2, στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής Σίνδου. Τα γραφεία των νέων εγκαταστάσεων αποτελούν παράδειγμα σύγχρονου design και υψηλής αισθητικής, ενώ η παραγωγή της διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα τμήματα εργαλειομηχανών κατεργασίας, τμήμα επεξεργασίας ξύλων, μετάλλων, βαφείο, τμήμα ψηφιακών εκτυπώσεων και τέλος, τμήμα τοποθετήσεων – εφαρμογών. Συνολικά, αριθμεί 45 άτομα προσωπικό.

Σήμερα, η εταιρεία έχει καταφέρει το να πρωταγωνιστεί στην αγορά με συνεχή εξέλιξη και εξειδίκευση, με κύριο στόχο το να προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο δημιουργικό πακέτο υψηλής αισθητικής αλλά και ποιότητας.

Έχοντας στελεχώσει το σχεδιαστικό της τμήμα με όλους τους απαιτούμενους τομείς όπως αρχιτεκτονική, μηχανολογία, βιομηχανικό σχεδιασμό, διακόσμηση και γραφιστική είναι ικανή να φέρει εις πέρας το κάθε έργο από την αρχική σύλληψη της ιδέας, μέχρι την τελική του κατασκευή και υλοποίηση. Αναλαμβάνει έργα ποικίλης μορφής, όπως σχεδιασμός και κατασκευή καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών περιπτέρων, επίπλων, stand προβολής, επιγραφών, εκτυπώσεων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, επιγραφών για οχήματα και άλλα.

Εξελίσσοντας το μηχανολογικό εξοπλισμό και τις παραγωγικές της δυνατότητες, η εταιρεία παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο, ολοκληρώνοντας βαρυσήμαντα projects κατασκευών και εκτυπώσεων σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Στα μέσα του 2020 το ιδρύει το νέο υποκατάστημά της 500m2 στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Σπάτων 199 – Παλλήνη. Από εκεί, σε συνδυασμό με ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών, αναλαμβάνει projects σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας

Η Polizoidis Advertising and Interior Constructions ειδικεύεται στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών για επιχειρήσεις.

Από το 2008 που ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Πολυζωίδη με συνεχή εξέλιξη σε μηχανολογικό εξοπλισμό και παραγωγικές δυνατότητες κατάφερε να πρωταγωνιστεί στην αγορά, κάνοντας το όνομα της συνώνυμο με τις υψηλής ποιότητας & αισθητικής δημιουργικές κατασκευές.

Διαγράφοντας μια αλματώδη ανάπτυξη έχει δημιουργήσει ένα διευρυμένο πελατολόγιο καταφέρνοντας να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα, την προβολή και την εξαγωγική δραστηριότητα των πελατών της.

Απευθυνόμενη σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις αναλαμβάνει την ολοκλήρωση οποιουδήποτε project από την σύλληψη της πρώτης ιδέας. Με 2000 τμ εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης και ένα υποκατάστημα στην Αθήνα 1100 τμ, απασχολεί συνολικά 55 άτομα προσωπικό.


Η εταιρία απαρτίζεται από:

  • Σχεδιαστικό τμήμα
  • Τμήμα Ψηφιακών Εκτυπώσεων
  • Τμήμα Μεταλλικών Κατασκευών
  • Τμήμα Βαφείου
  • Τμήμα Ξύλινων Κατασκευών
  • Τμήμα Χαράξεων & Κοπών
  • Τμήμα Εφαρμογών & Τοποθετήσεων


Αναλαμβάνει έργα ποικίλης μορφής, όπως σχεδιασμό και κατασκευή καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών περιπτέρων, επίπλων, stand προβολής, επιγραφών, εκτυπώσεων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, αυτοκόλλητα για οχήματα και άλλα.